Over Kine-Vlaanderen

Person Using Google Maps Application Through Black Android Smartphone
Ons verhaal begon met een eenvoudige missie: het creëren van een brug tussen kinesitherapeuten en degenen die op zoek zijn naar professionele zorg.
voor patiënten

Vind een geschikte kinesitherapeut in jouw buurt

We begrijpen dat het vinden van de juiste kinesitherapeut een cruciale stap is op weg naar herstel en welzijn. Daarom hebben we Kine-Vlaanderen opgericht, een platform dat zowel kinesitherapeuten als patiënten in staat stelt om elkaar te vinden en te verbinden.

  • Zoek eenvoudig op locatie
  • Vind alle essentiële info op 1 pagina
  • Contacteer de praktijk rechtstreeks
voor kinesitherapeuten

Dé plek voor kinesitherapeuten en patiënten

Platform voor kinesitherapeuten en patiënten

  • Sluit je aan bij een groeiend platform
  • Jaarlijkse groei van nieuwe patiënten die onze kinesitherapeuten bereiken
  • Een account maken is GRATIS!
over ons

Het team achter kine-vlaanderen

Kine-Vlaanderen is niet zomaar een platform – het is het resultaat van de visie en passie van twee ervaren kinesitherapeuten. Gedreven door hun gedeelde toewijding aan het verbeteren van de toegang tot kinesitherapie, besloten ze om hun krachten te bundelen en Kine-Vlaanderen te creëren.

Met hun diepgaande kennis van het vakgebied en hun persoonlijke ervaringen als zorgverleners, hebben ze een platform ontwikkeld dat kinesitherapeuten ondersteunt bij het vergroten van hun bereik en patiënten helpt bij het vinden van de juiste zorg.

Door hun expertise te combineren hebben ze een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform gecreëerd dat kinesitherapeuten en patiënten verbindt en bijdraagt aan een betere gezondheidszorg voor iedereen.